Friday, April 27, 2012

Tak Suka dipakse



Firstly, alhamdulillah kerana followers bertambah
walaupun blog ni jarang sekali
nak di update n of coz
thanx a lot.

yang membuatkan saya rase teringin nak meng update
blog ni adelah kerana ingin
meluahkan dan menyampaikan
rase terkilan dan agak sedih gara gara
sem ni tak dapat nak bercuti..huhu

kami terpakse dan dipakse untuk
ambik semester pendek or "short sem"
dalam masa dua bulan ni yang sepatot nya masa cuti kami..
ohh tidak!!

segala apa yang dirancangkan untuk masa cuti
terpakse lah dilupakan kerana
itu semua tak mungkin akan terjadi
sama sekali
sebab kami dipakse untuk ambik
subject vb.net dalam masa
short sem ni..

so rela atau terpakse nak taknak
kena jugak ambik kan..
just, apa yang dalam fikiran cume lah DUIT.
duit PT memang cukup cukup dah budget untuk final ni je kot.
aleh- aleh kene ambik short sem?
soo cool !! haha

So, terpakse lah mintak  bantuan parents walaupon
niat hati tanak lah kan menyusahkan
ayah dan mama ..
tapi nak buat macam mane kan
ini semua takdir Allah
dan bukan kemahuan saya
dan bukan hak saye untuk menolak semua ini..

terima dengan "pasrah" !



redha itu ikhlas , pasrah itu menyerah ~ombak tsunami ^-^



Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

3 comments:

Penyuluh Perikanan said...

berkunjung di sini sangat nikmat, saya menyukainya dan sudah mengikuti blog ini dengan follow ke # 820 #
saya berharap anda juga melakukan follow kembali, seperti saya melakukan ke blog ini kawan, terima kasih dan jangan lupa mohon suport dan komentar kawan.
salam penyuluh
terima kasih

http://penyuluhpi.blogspot.com/2012/05/hindari-stress-dan-kejenuhan-dengan.html

shahamri.com [SA] said...

Salam kenalan from shah ye.. entri yang menarik..shah follow you :)



Entri Terbaru: 1. Metered Earnings Nuffnang Pertama Shahamri.com , 2. Bob Kuman Pelawak Dan Pelakun Berbakat Besar Meninggal Dunia...Al-Fatihah


SyerraSharin said...

thanx kerana follow..will follow back =)

Post a Comment