Monday, July 9, 2012

Selamat Datang Sem 6






Sengaja saya update blog kerana hari selasa ini 
saya akan pulang ke sabak bernam. walaupon
pendaftaran untuk sem 6 hari khamis ni 12hb terpakse
balik awal sebab kene kemas rumah sewa di beting kepah.

Bile dah tinggal lame, macam tu lah kan rupe nye.
macam macam ade. berbau semacam
nak tak nak kene lah balik awal bersihkan ^-^

Macam terpakse ? memang ye pon. Semua 
orang kalau boley nak cuti lame lame lagi kan tapi nak
buat macam mane dah nasib badan .
Oke





Nota Kaki: Selamat datang sem enam. Saya  bakal Senior ^-^v

Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

7 comments:

Liana Ag. Sani said...

nice blog. sgt sweet.. :) saja singgah.. and,dah follow u skali. kalau sudi, snggah laa blog sy jg. follow skali kalau sudi. tq~ :)

gades kecik said...

cute belog kamu.. suker..
::done folw u.hit me back ea..:)

SyerraSharin said...

hye2 thanks a lot will hit u back :)

outbound malang outbounddimalang.com said...

nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Khalilah MNor said...

Gud luck with ur study sis....:)
i'm new here

Inspektor Azim said...

selamat stdy ya :)

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek...follow jgk taw :)

Tak Mungkin Benar

Pelangi said...

salam cantik nye...so sweet..jom singgah blog nie www.pelanginadia.blogspot.com...banyak peplum dan dress up to date..

Post a Comment