Friday, October 7, 2011

Entry Berubah

Assalamualaikum .


Bile usha2 belek2 balek entry lame rase macam nak tergelak sampai nangis sambil 
tergaru-garu kepale yang tak gatal pon ade.haha!
Mane tak nye merepek merapu meraban tahap gaban   *amek kaw

Sekarang saya da mule hanya menaip entry ringkas dan tidak berjela-jela
membebel sorang-sorang padahal bukan ade blogger bace pon haha
disebabkan saye mule menyedarkan diri saye yang selame ni 
entry saye syok sendiri dan merapu jadi
sekarang saye hanya menaip entry ringkas je
macam sekarang ni..

Entry saye tak ade la point2 yang besh ke ape ke macam
abg Ben Ashaari, kak yuyu zulaikha , Fatin Liyana
dan semua2 blogger yang femes amigos, followers beriban
trafik tinggi mencecah lepas langit ke sepuluh haha

Saya jadi blogger girl ni pon just suke2 , have fun
dan bercerita selagi masih dibenarkan bercerita .
Menambah kenalan .
Rase macam nak jadi macam dorang tu memang la ade,
semua blogger mesti ade rase camtu kowt .

      Tapi saye sedar yang saye cume lah berangan angan2 mat jenin
 *kalau girl minah jenin lah kan
Jadi saye tanamkan je la idup2 angan2 hangat2 taik ayam serame
saye yang tak kemane ni..
nak taip entry pon malas , lagikan nak jadi macam dorang haha
          Mati hidup semula pon belom tentu cik kak oi .





Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

5 comments:

Mish eika :) said...

yeahhh . betoll tuhh . kadang2 sampai perasan :)

SyerraSharin said...

haha!

bLaCk pEarL said...

betoi2..entry2 aq yg zaman tok kadok tue pon byknya yg merapu bin meraban..mmg x leh blah lngsong..ntah papa jaa kkdg tue...hahaa..

haa..
aq dh tukaq dari cik autumn jd black pearl..(perlu kaa gtau?hahaa)

SyerraSharin said...

larh cik autumn rupenyew...huhu =)

admin said...

syerra, follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

Post a Comment