Friday, September 30, 2011

Followers ke 500!

Assalamualaikum

Wahhh...tengok tu tengok tu...
Genap sudah followers saye yang ke 500..hehe
makin lame makin meningkat followers saye. 
Terime kasih bebanyak diucapkan my followers.
Blog saye bese-bese je xbesh pown.
Tapi kalaw korunk suke,saye lagi suke hehe *ayat gedik
Walaupon ade jugak yang unfollow saye..sape orang nya saye
pon tak taw..tape la nak wat cane kan. 
mane bole pakse2 orang..saye redha je .huhu


sebelom saye membebel banyak2 saye  
tunjuk jela kat korunk followers bertuah saye.
meh kite teropong adik yang dah terkena wakena beb ni haha
v
v
v



JOM SERANG!!
Sweet 19^-^v


Dan secara kebetulan nya harini jugak
 befday adik Nely ni..hehe 
Rase nye lom terlambat lagi kowt nak wish
HAPPY BORNDAY adik Nely yang ke 19!

Kepada Adik Nely Terime kasih banyak-banyak
Sebab sudi follow blog akak dan this is special
for you befday girl..


Comel tak comel tak?
Suke tak law tak suke akak wat kan yang laen nak?
hehe.
Kalaw suke adik dipersilakan untuk Copy ye hehe

Dan Disebabkan Befday girl ,akak ade lagi Special
untuk adik nely hehe .
Layan je la ni ..






Oke dada As Salam..


Nota Kaki: Kalaw nak jugak dipromote n award  jadi lah follower bertuah saye haha!



Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

2 comments:

nelysa lovata! said...

wah..terharu gilerrrr la nely..
thnks akak :)
xsangka..xpenah2 ade org nk wt blog sal nely..ade jugak.
hihi..
thnks lot..suker nye..suker..suker...
tp yg sal beday tu blog lame yg diupdate..
beday nely 30.7 kak..tp xpela..alang2..heee..
sayangnyeeee. <3

SyerraSharin said...

hehe you are welcome dik..yeke?
tape la kan? hehe
thanx jugak coz jadi followers akak ^-^

Post a Comment