Sunday, July 3, 2011

"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"

1st+giveaway+by+lyssasecret.png (492×235)




Salam...

Okeyh give away kedua lak y saye join merupakan give away daripada Adek Lyssa y cute ni...hehe Saye ni xabes2 ngan contest ni join Give away lak haha tamak nyew larh kan sume kaw nak kaut weyh haha...biarlah...sekali sekale kan time2 ngan rajin ni n xtaw buat apew...buat la sesuatu y ade faedah nyew..mane la taw ade rezeki kew sape tahu kan...huu okey la membebel lak kat sini...macam bese nak ajak korunk sume y bace entry saye ni join sekali reramai...baru meriah...xgitu...cewaahh lagipown senang jew kan bukan susah mane pown...skunk,jom serbu blog adek lyssa y buat give away y saye dok bebel ni kat sini okey-->Cik Lyssa

Syarat - Syarat Penyertaan :
  • Follow Blog ini >> http://www.lyssasecret.com/
  • Postkan satu Entry yang bertajuk ;"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"
  • Letakkan banner di atas dalam entry korang..
  • Pemilihan Pemenang akan diundi melalui random.org..
    GA ni lebih kurang macam "Lucky Drawlah"..
  • Linkkan penyertaan korang ke entry INI
  • Tagkan kepada 4 orang rakan blogger anda
    (lagi ramai , lagi bagus..!!)

n ini hadiah2 y ditawarkan Cik Lyssa y mungkin milik korunk kalaw korunk  join-->


HADIAH - HADIAH UTAMA :

Tempat Pertama - RM 50
Tempat Kedua - RM 30
Tempat Ketiga - RM 20

HADIAH SAGUHATI :
5 Orang akan Mendapat Wang Berjumlah RM 10 seorang.

Tarikh Tutup Penyertaan :
30 JULAI 2011

n last sekali saye nak tag kan  kepada:

itu sajew...salam ^-^v


Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

8 comments:

Acik said...

uuuu ... lumayan gak hadiahnye tu! gud luck!

nuruhuda_329 said...

singgah n follow kamoo^-^

cik hani said...

gu luck tauu..mana tahu boleh menang...hadiah pun best.. hihihi

SyerraSyafeyra said...

tQ2 sume2 nyew ye...=)

cik wiwiz said...

waa thanks tag sy! sy pun nak try jugak lah.. hihi.. Good luck taw!

Cik Wani said...

gud luck!


btw jom komen link entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Hoalanso Bundle said...

Rockstar Band Shirt seperti Guns N' Roses, Black Sabbath, Ramones, Led Zeppelin dan lain-lain http://hoalanso.blogspot.com

Cityiklan said...

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

Post a Comment