Friday, July 1, 2011

Perlu ke tukar2 pasangan?





Salam....

Jari jemari saye harini terajin pulak nak menaip entry...okeyh...korunk pown da bace tittle kat atas 2 kan..So...ape y menjadi tande tanye n persoalan dalam kepale saye sekarang ni bile saye on FB kan...Ade la sorang hamba Allah ni..yang saye perasan dy memang selalu sangat la tukar2 BF...kejap in relationship ngan si polan...kejap lepas 2 in relationship ngan si abu pulak...pelik2 jew...bukan apew...y saye pelik nyew kan...bile time nga couple 2...ayat bukan maen lagi bagai...macam pasangan y paling bahagia larh boley dikatakan..aleh2 lepas tu tukar single balek...??????? n xlame lepas 2 selang bape hari or minggu, in a relationship ngan orang laen pulak...????????????????????  xpelik ke camtu...ape motif sebenar nyew? perlu ke wey buat macam tu...nak tunjuk kan y dia 2 hot sangat ke ataupown  nak tunjuk yang ramai laki suke kat dia ke ape sebenar nyew..pelik,pelik...Bagi saye la...sebagai perempuan la kan...macam xbape elok je larh law kite wat macam tu...ape orang kate "xmanis" la kalaw kejap2 tukar partner...

Seelok nyew kalaw kite baru kenal seseorang 2 biar la kite betol2 kenal ngan orang tu..baru lah ley wat keputusan untuk declare ataupown tidak...kalaw rase2 macam  maen2  jew xseries jew tu...saye rase better law kawan jew la...xpown xpayah la nak declare2 kat FB n wat Status romantik giler2 bagai...memang la account dy,FB dy suke ati dy la kan haha tapi kadang2 macam tersaket mate pulak bile terpandang...

Saye nak mintak maaf la banyak2 kalaw2 ade yang terase ke ape ke...xberniat pown nak menyindir ke mengumpat ke ape...cume saye ingin menyuarakan pendapat saye sahaja yew...kalaw rase2 xsuke tu...jangan pulak marah2 ke maki2 dalam hati...Saye mintak maaf le banyak2 yew...jangan kate saye xmintak maaf pulak huhu lagipown bende ni umum...xmerujuk pada sorang sahaja yew...sebab saye tengok memang  ade beberapa HAMBA ALLAH yang buat macam ni...ok ^-^ v peace yeh!

Salam...

Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

2 comments:

Rafidah Farhana said...

Tak jumpa hidayah lagi tuuu..
Nanti dah jumpa orang yang boleh bimbing dia stop la kot :D

SyerraSyafeyra said...

huhu betol3 2....harap2 nyew cepat2 la dy jumpe org y ley bimbing dy =)

Post a Comment