Wednesday, June 29, 2011

Contest Blog Saya Comel.. ^-^

Salam...
amboi2....sejak menjak ni...tetibe jewp rajin lak nak join contest....sesajew mencube naseb...mane taw bernaseb baek n ade rezeki ke kan...sape taw...hee...Okey...contest y saye join ni merupekan "Contest Blog Saye Comel" (comel ke?? haha perasan jew)
okey la cam biase kalaw korunk nk join contest ni jugak korang ley ushar blog cik penganjur di sini yew....
Cik Unknonymous meh la reramai kite join contest ni n serbu blog cik unknonymous ni..!!

Photobucket
Ini merupakan banner beliau...comel jew...

Dan saye da pown menjadi followers beliau n like fan page beliau sebagai salah satu syarat2 contest blog comel ni dan cik Penganjur nyew lagi2 larh comel...hehe



n then saye ingin tag ini kepada member2 saye n to all readers okeyh!....
wish me luck guyz..! n thanx...^-^




Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

4 comments:

cik wiwiz said...

rasa mcm nak join jugak lah. hehe.. good luck awk :D

SyerraSyafeyra said...

heee meh la join awak..ok thanx aw..=)

ɛмα-яαнмαн said...

Gudluckkk... Blog awak cumilll :)

SyerraSyafeyra said...

thanx dear...=) hee

Post a Comment