Wednesday, May 11, 2011

~~malas nyew....!!


salam....esok(12052011)..saye kene pulang ke politeknik sabak bernam...sebab saye ade bootcamp untuk EXAM CCNA....exam CCNA 2 ape? exam ni khas n special edition (wahhh hahhaha) khas untuk student network sahaja a.k.a DIPLOMA IN NETWORKING SYSTEM...saye lah 2...!! huhu...

     so,skunk ni saye terpakse merajinkan diri saye ni utk ke bootcamp tersebut...mule2 nyew memang agak berat 1 tan tahap kemalasan nyew 2 nak pegi amek exam CCNA ni...da la kene pakai baju kurung naek bas pulak tuh....adoyaiii!! alaaa bukan nyew wajib pown...tapi law dapat sijil nyew memang bergune tok mase depan laahh (yekew??) haha ntah laa saye pown xtaw...sebab nyew sijil 2 utk student y LULUS sahaja taw...op coz la kannnn...xkan laaaah sijil utk y failed la pulakkkk...law cam2 sume nak dtg....hahah tol x..?? (pe laa akoo ni..) masalah nyew....nk taw x bukan senang taw nak LULUS exam ni len laa student y memang pro sgt sal network2 ni sume lah..! huhu...

     utk pengetahuan anda2 sume...law xnak taw pown saye nak taip jugak hahha exam CCNA ni dy cam exam secara online...ade mase nyew...sekian...sekian...sekian...y xboley bla nyew SOALAN nyew y btol2 menguji n memutar belitkan pale otak student2 ni termasuk la saye...hahhaha so...peratus nak LULUS n dapt SIJIL 2 amatlah tipis lagi nipis haha...kire cam 40/100 cam 2 lah huhu....anyway....ape pown...saye akan cube wt yang sehabes baek n termampu otak n akal saye ni berfungsi,,,hahaha...jgn sampai jadi mereng suda le hahhaha (ade kew student jwb exam sampai mereng) hahha ape2 jelaa...so...saye kat sane selame 6 hari...daftar 12052011(esok) n maybe 16 ke 17052011 cam 2 baru exam nyew...

    n utk pengetahuan anda2 sume...law xnak taw pown saye nk taip jugak hahha...16052011 tu merupakan tarikh keramat n menakutkan bagi sume2 student POLITEKNIK... hahha bukan...bukan sebab de y meninggal ke apew...cume...merupakan tarikh RESULT FINAL EXAM...huhu (dup dap dup dap dup dap) cam2 la konon2 nyew bunyi jantung saye berdebar n terketaq2 haha bile terdengar maw pown terbace mengenai result n 16052011 ni huhu...agak nyew cane la result saye ye...ok kew...

       alamak...takowt nyew...da la tem 2 dekat poli...nak mengadap classmate...law result teruk mane nak letak muke ni...huhu...nyorok bawah meja?? lagi laa nampak sgt saye malu...huhu...saye rase menyamar jadi orang len kowt kew bertukar ke bersalin muke kew hahha...boley x agak2??! hahha ape pown xbley...harap2 la kan semoge la saye mendapat result y baek ye...tolong2 la doakan...xsusah pown xsuruh bayar pown free or charge...!!cume tadah tgan doakan jew NUR SHAIRAH BT SHARIN dapat result y baek n bagos....hehe xsusah kan....ok la 2 sajew kowt pnjang lebar tol saye membebel kan haha...ok..salam...



Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

1 comment:

♥ Teacher Rinz ♥ said...

blogwalking n folow u!folow me~

Post a Comment