Thursday, April 28, 2011

yahooo...!!

Okey...harini adalah last paper saye n so skunk ni saye rase seronok giler bile da abes rase macam terlepas segala beban,ngantok n segale2 nyew lah..! huhu....n lepas ni nk enjoy puas2 hahaha so,skunk ni saye kene kemas2 segale nyew barang2 saye kat dalam uma sewa ni utk diangkut balek ke meru,klang(MY SWEET HOME)...hehe sebab nyew sem akan dtg(lepas abes LI) xnak dok sini lagi larh...sebab uma ni kan macam besar giler n dok ramai2 campur ngan dak2 coz len so,perangai pown macam2 la kan...perangai len 2 xamek kire sgt la kan tapi kalaw da pengotor la sgt sape y maw tahan dok sini lame2..law dak2 2 xdok sini lagi xpew gak...dorang pown still dok sini,so baek saye n kawan2 y angkat kaki lari dari manusia sebegitu...mane x nyew kalaw sampah berulat2 busuk pown ley wat xtaw jew(mcm hidung xde deria bau)...sapew la y sanggup...!!urm.mengutuk org la pulak kat sini oppppssss!! hehe...okey berbalek pasal harini hari last kat sini(sg.air tawar,sabak bernam)...barang2 pown terbengkalai n xberkemas lagi haha kengkawan saye y len da kemas da...saye sorang jew belum...sebab parents saye amek lambat,agak ptang jugak laa (tunggu ayh balek keje)so....saye pown malaaasss rasenyew nk kemas awal2...sebab kalaw saye kemas awal2 nanti saye xtaw nk watpe n saye akan boring dok tunggu parents saye dtg amek haha..so,saye bukak lappy update blog lagi baguss haha okey la 2 sajew...~~salam~~

Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

2 comments:

cik hani said...

woww...dah nk balik bercuti di kg yee..
asyikkkkkknyaaa...

best2...

selamat balik kg

SyerraSyafeyra said...

a'ah...hehe balek cuti nk enjoy puas2...=)

Post a Comment