Monday, April 25, 2011

~AssAlamualaikum Pembuka Bicara~

okey...y pertame2 sekali...ASSALAMUALAIKUM...sejak menjak brodband over limit ni saye pown mengurang giatkan aktif berblogging ni huhu mane x nyew nk update pown susah...haha..so,baru la harini saye berpeluang utk meng update blog berhabuk saye ni huhu...lagipown minggu ni n minggu lepas saye ade FINAL EXAM..(so,kuburkan je niat saye nk update blog ni wat sementara waktu)huhu...skunk ni cume tinggal satu PAPER jew lagi...!! xsabar lak rasenyew huhu mane xnyew cuti 2 bulan lak tuh...!! haha yela bulan7 nanti saye kene pegi LATIHAN INDUSTRI maaa...huhu cuak mmg cuak la kan...mane x nyew nk kene menyesuaikan diri kat sane 2 lagi ntah mcm mane ntah....huhu anyway....nk xnak kene wat n lalui jugak sebab ni mmg tugas sorang student...huhu okeh..2 sajew tok harini....ALL DA BESH TO ALL MY FRIEND...(saye harap sgt dpt result y ok nanti)...INSYAALLAH....

Terima Kasih Kerana Sudi Baca Entry Sampai Habis ^-^v

4 comments:

zaid said...

goodluck...

SyerraSyafeyra said...

thanx ye zaid...=)

fybest said...

wah...bestnya tggl stu paper lg....fy pnya paper stu pon xstat lagi T__T

SyerraSyafeyra said...

a'ah...harini da abes paper da hehe...fy len...2 y xstart lagi 2 kan huhu...

Post a Comment